top of page
Zoeken

Op 10-10-2020 is Foto Fleur geboren en dat betekent feest!


Feest voor jou omdat jij nu in de buurt van Geertruidenberg, Raamsdonksveer, Terheijden, Wagenberg, Oosterhout, Breda, Dongen en Waalwijk mooie foto’s kunt maken in de studio in Made! Je kunt er dan voor kiezen om tijdens een zwangerschapsstoot jouw mooie ronde buik vast te leggen, of mooie foto’s van je (pasgeboren/newborn) baby’tje te maken, van je kindje dat 1 jaar wordt dmv cake smash / spaghetti smash of een mooie thema foto kunt maken zoals nu een kerst foto.


Al deze fotografie worden door Foto Fleur vastgelegd en dat betekent naast mooie foto’s ontvangen ook mooie herinneringen voor later. Die pakt niemand jou meer af en jij kunt je hele leven nagenieten van deze foto’s. Maar bij Foto Fleur betekent het ook dat er een gezellige shoot dag voor de boeg staat, want dat is natuurlijk wel erg belangrijk. Iedereen die op de foto komt te staan, dus ook jouw newborn en/of je andere kindjes moet zich prettig en vertrouwd voelen en lekker op hun gemak zijn. Dan krijg je ook het maximale uit je foto.

Maar het is ook feest voor Foto Fleur zelf want zij mag doen wat zij het allerleukst vindt; fotograferen, creatief bezig zijn, gezelligheid, positiviteit, socializen, marketing werkzaamheden uitvoeren, werken met baby’s, kinderen en hun lieve ouders.

Om bovenstaande twee redenen te vieren is er nu een openingsactie:

Boek in de maand oktober een newborn of cake smash shoot in pakket zilver of goud en ontvang jouw mooiste foto in een fotolijst van 20x30 cm gratis! Bekijk hier de verschillende pakketten.

31 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page