top of page
Zoeken

Kerst minishoots
All I want for Christmas is… een kerstkaart met een foto van mijn (klein)kinderen!


Want zeg nou eerlijk, hoe trots ben jij zelf op je kinderen? Die wil je toch aan iedereen laten zien. Een appje versturen met een foto gemaakt met je mobiel van je schatje(s) doe je waarschijnlijk elke dag wel naar iemand, maar hoe vaak stuur jij nog een echte kaart? Met kerst is het dan ook extra speciaal als jij een mooie kerstfoto van jouw kinderen bij de liefste familie en vrienden op de deurmat laat bezorgen. Afgelopen maand kwamen er weer tientallen kinderen langs bij me in de studio in een hele mooie outfit om op de foto te gaan in 1 van de 4 kerstdecors.

Dit jaar hadden de kinderen (of eigenlijk de ouders) de keuze uit het kerstbed decor (waar veel (newborn) baby's op af kwamen, kerst snoepwinkel, winter wonderland decor of ze kozen voor het beren decor. Voor ieder zat er wat tussen en alle decors met maar liefst 8 shoot dagen waren helemaal uitverkocht.

Veel mensen zien de kerstfoto's nu bij andere voorbij komen op Social Media en stellen me de vraag of ik voor de kerst nog een foto kan maken van hun lieve, kleine kindjes. Maar dat gaat helaas niet meer. Volgend jaar zijn jullie allemaal van harte welkom, wees er dan dus optijd bij! En wil je zeker zijn van een plekje? Je kan ten alle tijden van het jaar een mailtje sturen dat je graag op de hoogte gehouden wilt worden ervoor.


Beren DecorWinter WonderlandKerstbed decorSnoepwinkel decor
4 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page