Speciaal en onvergetelijk

Je pasgeboren baby waar je 9 maanden en misschien al langer op wacht, eindelijk is ze/hij bij jullie. Die kleine vingertjes en teentjes, prachtige lange wimpertjes, de schattige gaapjes of misschien zelfs een klein lachje, om verliefd op te worden! De eerste weken met je baby als nieuwe gezin zijn speciaal en onvergetelijk en gaan ontzettend snel. Laat deze bijzondere tijd daarom vastleggen door middel van een unieke newborn fotoshoot om zo toch jarenlang van deze bijzondere tijd na te genieten met deze memorabele foto’s! Niet alleen leuk voor jezelf, maar ook voor familie, vrienden en om later aan je kindje zelf te laten zien.

Kies hier je pakket

Pakket Brons

Shoot duur

Aantal foto's

Aantal settings

Keuze uit atributen

Foto's met ouders

Met broertjes/zusjes

WeTransfer

Canvas bedrukking

2 uur

5

Locatie: fotostudio in Made

3

X

X

X

€ 169,-

Newborn fotografie

Pakket Zilver

Shoot duur

Aantal foto's

Aantal settings

Keuze uit atributen

Foto's met ouders

Met broertjes/zusjes

WeTransfer

Canvas bedrukking

2/3 uur

10

Locatie: fotostudio in Made

4

X

X

€ 199,-

Newborn fotografie

Pakket Goud

Shoot duur

Aantal foto's

Aantal settings

Keuze uit atributen

Foto's met ouders

Met broertjes/zusjes

WeTransfer

Canvas bedrukking

3 uur

Complete serie

5

Locatie: fotostudio in Made

€ 249,-

Newborn fotografie
Banner newborn.jpg

Newborn

fotografie

Newborn fotografie

Reserveren

Een newborn shoot vindt plaatst in de eerste 3 weken na de geboorte. In deze periode slaapt jullie pasgeboren baby nog veel, vast en diep en kan daardoor makkelijk in diverse houdingen worden gelegd. Een newborn fotoshoot reserveer je met voorkeur tijdens jullie zwangerschap. Dan zijn jullie in ieder geval verzekerd van een plaats. Rondom de vastgestelde datum houd ik plaats vrij in mijn agenda en na de geboorte plannen we samen een mooi moment voor de sessie in. Mocht je al zijn bevallen en wil je nu je baby er is toch een newborn reportage?

Jimmy15.jpg

Op alle reportages zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing

De shoot zelf

Tijdens de newborn shoot wordt jullie baby’tje (deels) zonder kleding gefotografeerd. Een pasgeboren kindje kan zijn/haar eigen temperatuur nog lastig goed onder controle houden, dus omgevingstemperatuur is daarom erg belangrijk tijdens de fotoshoot.

 

Ik maak het in de studio daarom lekker warm, zo’n 24 graden. Voor de ouders is daarom luchtige kleding wel aan te raden! Jullie mogen tijdens de shoot lekker toekijken en genieten terwijl ik jullie kindje in positie leg.

 

Veiligheid en het gemak van jullie kindje staat daarbij voorop. Niet ieder kindje vindt iedere positie even fijn. Ik kan daarom geen garantie geven dat alle posities lukken. 

Broertjes / zusjes

Ook zij zijn van harte welkom in de studio. Er is een speelhoekje waar zij zich kunnen vermaken. Foto’s met ouders en broertjes/zusjes behoren tot de mogelijkheid, dat hoor ik graag van te voren. 

Soorten foto's

Ik houd van rustige foto’s met natuurlijke kleuren zoals wit, beige, bruin etc om zo een puur beeld te creëren. In mijn studio heb ik dan ook een ruim assortiment van mooie doeken en dekens die hierbij gebruikt worden.

 

Naast de natuurtinten zijn ook kleuren als blauw en roze aanwezig. Heb je een bepaalde kleur in huis die je graag terug wil zien? Laat het me weten, dan kijk ik wat ik kan doen. Ik heb mijn eigen stijl van fotograferen en ga er van uit dat dat ook de reden is dat jullie voor mij hebben gekozen.

 

Toch vind ik het belangrijk dat het eindresultaat aansluit bij jullie smaak en wensen. Daarom bekijken we in de studio samen welke kleuren jullie het meest aanspreken. Ook bespreken we of jullie kiezen voor meer pure foto’s of juist met een haarbandje of mutsje.

 

Naast natuurlijke foto’s staat Foto Fleur ook bekend om de lieve, grappige foto’s met een leuk attribuut, in een mini stoeltje/bankje, enz. Ik laat jullie in de studio graag de mogelijkheden zien. 

Wil jij graag een foto voor je geboortekaartje?

Dat kan natuurlijk ook, neem hierover contact met me op!

Contact
Newborn
Newborn fotograaf
Job6.jpg