top of page
Zoeken

Moederdag Minishoots

Papa's opgelet; Zondag 14 mei is het zover, dan mag (lees moet) de mama van jouw kindje(s) in het zonnetje gezet worden 🌞Wat zou het leuk zijn als ze verrast wordt met foto's van jullie trots!


De moederdag mini shoot is een gezellige korte fotoshoot van jouw kind(eren) in een prachtig gestyled beige decor met mooie pampas veren en attributen voor de allerliefste mama! De shoot duurt ongeveer 15 a 20 minuten in het decor wat dan al klaar staat. Voor een aantrekkelijk tarief (€49,-) kun jij een aantal lieve en unieke foto’s laten maken bij Foto Fleur!

In het decor heb je de keuze om de letters mama erin te hebben of oma (of allebei), zodat ook jouw lieve (o)ma een mooie foto krijgt van haar kleinkinderen.


Na afloop van de shoot heb je in de studio de mogelijkheid om de foto’s te bestellen met een mooi fotolijstje eromheen. Andere foto producten zijn natuurlijk ook mogelijk! Op 22 april zijn de vaderdag minishoots in de fotostudio van Foto Fleur in Made. Wil jij graag een shoot boeken? Wacht dan niet te lang!


Bekijk HIER de voorbeeld foto's, data en tijden van de moederdag shoots!
3 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page