top of page
Zoeken

Nieuwe thema's Cakesmash

Zoals je misschien al op mijn website hebt gezien worden de thema's van cakesmash telkens aangevuld en vernieuwd. Laatst vroeg mij weleens iemand waarom ik zoveel verschillende thema's heb, goeie vraag! Iedereen is natuurlijk anders en heeft zijn eigen mening en smaak, daarom is niet elk thema voor iemand weggelegd. Aangezien ik voor ieder wat wils er tussen wil hebben, heb ik dus een heel breed assortiment aan thema's. Maar niet alleen daarom, elke keer is er natuurlijk wel een andere hype / trend en daar doe ik natuurlijk aan mee!


De een houdt van rustig en subtiel, waar de ander het geweldig vindt als zijn kleintje in een overdreven gek decor zit. Oftewel, met veel verschillende soorten thema's zit er altijd wel iets tussen voor jou! De huidige cakesmash en donut thema's zijn: Snoep, panda, Mickey Mouse, Minnie Mouse, Nijntje, zeemeermin, circus, hartjes, unicorn, Royal Blue, of alles geheel blauw of roze.

Maarrrrr de zomer komt er ook aan en dat vraagt natuurlijk wat leuke thema's in die stijl! Per 1 mei worden er dan ook hele leuke nieuwe thema's toegevoegd zoals: Flamingo, Hawaii, strand, Jungle, Panter en alles geheel in beige kleur. Stay tuned!


Zit jouw thema of kleur er nou nóg niet tussen? Neem dan even contact met me op en dan ga ik kijken wat voor leuks ik voor jullie ik elkaar kan zetten!


En vergeet natuurlijk niet dat de unieke spaghetti smash shoot! Die je ook bij me kunt boeken :)


Tip: ben op tijd met het boeken van jouw cakesmash / spaghettismash / donutsmash! Het beste kunnen we de shoot laten plaatsvinden +- 6 weken voor de verjaardag van jouw kleintje, zodat we genoeg tijd hebben om de foto's te bewerken om deze vervolgens te gebruiken voor de verjaardagstaart, uitnodiging, enz!

17 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page