Kerst fotografie

Kerst fotografie

All I want for Christmas is… een kerstkaart met een foto van mijn (klein)kinderen!

Heb jij schatten van (klein)kinderen en wil je ze graag samen op de foto zetten in een mooi kerstdecor? Dat kan! In de maand november kun je bij Foto Fleur jouw mini kerstshoot boeken!

Bekijk hieronder de data en info en schrijf je snel in!

De kerst mini shoot is een gezellige korte fotoshoot voor jouw (klein)kinderen in een prachtig gestyled decor met een kerst-tintje! Hoe leuk is het om in de romantische en gezellige december maand een foto / kerstkaart rond te sturen met jouw (klein)kinderen erop. Ook erg leuk om te geven aan bijvoorbeeld opa en oma! De corona tijd vraagt wel wat om wat meer saamhorigheid en liefde naar elkaar dus dan komt deze foto perfect van pas!

De kerst mini shoot duurt ongeveer 15 a 20 minuten in het decor wat dan al klaar staat. Voor een aantrekkelijk tarief kun jij een aantal toffe en unieke foto’s laten maken bij Foto Fleur! 

Je hebt de keuze uit 2 verschillende thema’s die op verschillende dagen gepland staan.

De thema's

Kerst fotografie

Decor A

Hoe het 3d decor er echt uit gaat zien dat is nog beetje een verrassing maar deze kerstman die door het raam kijkt is sowieso aanwezig. Het belooft een magisch, romantisch, sfeervol decor te worden, denk aan een kersttrein, slee, cadeautjes, enz. Het is erg leuk om in dit decor mooie feest/kerst kleding aan te doen.
Zie je jouw kindje(s) er al tussen zitten?

Kerst fotografie

Kerst fotografie

Shoot duur

Aantal foto's

Kerstdecoratie

Gezelligheid in studio

Kerst kleding decor A

Kerst kleding decor B

Optie tot Kerstkaart

WeTransfer

15-20 min.

3

X

Locatie: fotostudio in Made

€ 49,-

Kerst fotografie

Decor B

Kies je voor dit 3d decor dan zullen je kindjes op een gezellig warm bed te komen zitten met echte kerstpyjama’s aan, met heerlijke kerstkoekjes, kerstkussens, warme deken en nog veel meer kerstgezelligheid. In dit decor zitten kerstpyjama’s van 0 tot 7 jaar inbegrepen (zit de leeftijd van jouw kindje er niet bij en wil je toch graag een fotoshoot? Neem dan even contact op! De shoot is natuurlijk ook te boeken voor 1 kindje.
De foto’s zijn sfeerimpressies, mocht je meer willen weten over de decors dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen. 

De datums

Fotoshoot Decor A
Vrijdag 20 november
Zaterdag 21 november

Woensdag 2 december

Fotoshoot Decor B
Woensdag 25 november
Vrijdag 27 november
Zaterdag 28 november

Na afloop van de shoot heb je in de studio de mogelijkheid om op te geven hoe veel kerstkaarten je opgestuurd wilt krijgen

Kerst fotografie

Kerst mini shoot boeken

Wil je een Kerst fotoshoot boeken vul dan onderstaande gegevens in.

arrow&v
arrow&v

Op alle reportages zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing